Women's lunch
Wij (Marie-Claire en Valérie) spraken elkaar op een borrel en al vrij snel kwamen we erachter dat we dezelfde ambitie hebben: het vergroten en versterken van het netwerk van vrouwelijke Corporate Litigators. Daarom hebben wij Corporate Litigation Connections opgericht en gaan wij twee keer per jaar blind date lunches organiseren. Doe je mee?

Beste Corporate Litigator,

De eerste ronde netwerklunches afgelopen voorjaar was een groot succes! Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan de tweede ronde die plaats vindt in de week van 24-28 oktober 2022.

De lunches zullen worden georganiseerd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Alle lunches beginnen om half één en het uitgangspunt is dat iedereen zijn eigen lunch betaalt.

Je hoeft alleen door te geven wanneer je beschikbaar bent en welke stad jouw voorkeur heeft (dat hoeft niet per definitie de stad te zijn waar je werkt). Wij reserveren een tafel bij een leuke lunchlocatie en we zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan vrouwelijke vakgenoten waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met ervaringsjaren.

Geef je dus snel op – wij regelen de rest!

Hartelijke groet,

Valérie en Marie-Claire
Locatie
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht
Data
24 oktober t/m 28 oktober 2022
12.30 uur
Geef jezelf op en laat je beschikbaarheid achter
Wij kijken ernaar uit!!

Processing Registration...

Powered by: