Women's lunch
Wij (Marie-Claire en Valérie) spraken elkaar op een borrel en al vrij snel kwamen we erachter dat we dezelfde ambitie hebben: het vergroten en versterken van het netwerk van vrouwelijke Corporate Litigators. Daarom hebben wij Corporate Litigation Connections opgericht en gaan wij twee keer per jaar blind date lunches organiseren. Doe je mee?

Beste Corporate Litigator,

Vanwege de (mini)sabbatical van Marie-Claire en de overstap van Valérie naar Pinsent Masons, was het afgelopen voorjaar even stil. Inmiddels staan we allebei weer in de startblokken en kijken we er enorm naar uit om jullie weer in groten getale te mogen ontvangen bij de netwerk lunches dit najaar!

De lunches zullen plaatsvinden in de week van 9-13 oktober 2023.

De lunches zullen worden georganiseerd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Alle lunches beginnen om 12.30 uur en het uitgangspunt is dat iedereen zijn eigen lunch betaalt.

Je hoeft alleen door te geven wanneer je beschikbaar bent en welke stad jouw voorkeur heeft (dat hoeft niet per definitie de stad te zijn waar je werkt). Wij reserveren een tafel bij een leuke lunchlocatie en we zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan vrouwelijke vakgenoten waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met ervaringsjaren.

Alvast een mooie zomer gewenst en hopelijk tot in oktober!

Hartelijke groet,

Valérie en Marie-Claire
Locatie
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht
Data
9 oktober t/m 13 oktober 2023
12.30 uur
Geef jezelf op en laat je beschikbaarheid achter
Wij kijken ernaar uit!!

Processing Registration...