Full Stack Vallès
28 de febrer
Si no ens coneixeu o us falla la memòria, organitzem una trobada mensual a Terrassa, amb l'objectiu de conèixer més gent del sector tecnològic fora de Barcelona.

A cada trobada tenim una xerrada principal d'uns 25-30 minuts, i una lightning talk de 5-10 min. Els temes poden ser tan diversos com vulguem: programació, front-end, back-end, devops, productivitat, sistemes, agile, open source… Qualsevol tema que ens afecti en el nostre dia a dia en el sector tecnològic.

Després de les xerrades ens quedem una estona al bar del Candela per prendre alguna cosa i fer una mica de networking.

En aquesta pròxima trobada tenim:

Software de planificació automàtica utilizat a l'àmbit astronòmic (Néstor Campos - Twitter)

Actualment, les tècniques de planificació automàtica són essencials per planificar les operacions de missions espacials, observatoris terrestres o instruments astronòmics. La tecnologia d'intel·ligència artificial és una solució clau i innovadora per a aquests propòsits. Les solucions de planificació són complexes i cal buscar processos optimitzats en espais multidimensionals extensos. A més, les condicions no deterministes (per exemple, el temps) solen restringir les observacions, de manera que els plans s'han d'adaptar contínuament, cosa que complica significativament el problema.

Si vols proposar una xerrada pots contactar-nos a [email protected], o a les xarxes socials (Twitter o Instagram). Les xerrades poden ser en català, castellà o anglès, com et sentis més còmode. També tenim un grup de telegram obert a tothom.

Si vols saber una mica més de nosaltres, contacta'ns!
ubicació
Ateneu Candela
Carrer de Montserrat, 136, 08221 Terrassa, Barcelona

(L'entrada principal té escales, hi ha una entrada accessible pel carrer Sant Gaietà)
data i hora
28 de febrer, 2024, 7:00 PM - 8:30 PM

Processing Registration...

Powered by: