ICT Meets The ARTS
Prepoznalo se da su umjetnički i kreativni procesi začetnici inovacija, pogotovo u informacijskim i komunikacijskim tehnologijama koje imaju dodirnu točku u mnogim područjima s umjetničkim procesima.
Enter Koprivnica u sklopu projekta Region Arts organizira događaj „ICT meets the ARTS“ na kojem će ugostiti predstavnike IT i umjetničkog sektora. Jednodnevni događaj „ICT meets the ARTS“ je posvećen interakciji umjetnosti i novih tehnologija. Ovaj hibridni događaj okupit će stručnjake iz IT i umjetničkog sektora. Kroz zanimljiva i interaktivna predavanja, radionice te panel raspravu raspravljat će se o postojanju i mogućnosti financiranja ovakvih suradnji.

Primjeri dobrih praksi kao i iskustva onih koji su sudjelovali u projektima koji spajaju nespojivo – umjetnost i IT, ukazati će na inovacije i dobrobiti suradnje. Gaming, film, programiranje, inovacije, marketing, kultura samo su neke od tema kojih će se gosti događanja dotaknuti. „ICT meets the ARTS“ događaj namjenjen je svima koje zanima gaming, digitalizacija, inovacije te stvaranje dodatne vrijednosti proizvodima ili uslugama.

Projekt RegionArts (Enhancing SME growth by intergration of Artists in ICT projects) je financiran preko INTERREG EUROPE programa. U projektu sudjeluje 8 partnera iz 7 zemalja, a vrijednost projekta je 1.635,670,00 €.
LoKACIJA
Inkubator kreativnih industrija
Trg dr. Žarka Dolinara 18
datum i vrijeme
Studeni 13, 2020, 10:00  - 13:30 
PROGRAM
9.30-10.00 Registracija sudionika

10.00-10.15 Pozdravni govor i prezentacija RegionArts projekta
10.15-10.20 Pozdravni govor
Predstavnik Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja

10.20-10.40 "Slice of Life"
Dino Julius i Luka Hrgović, Julius film
10.40-11.25 Panel "Digitalna transformacija kulture - raskrižje IT i ART sektora"
Ivana Nikolić Popović (HKKKKI) / Klara Petrović (Kontejner) / Deborah Hustić ( Radiona) / Mario Čelan (Pismo-Novska, SIMORA)

11.25-11.35 Pauza za kavu

11.35-12.15 "Videoigre kao spoj ICT industrije i umjetnosti"
Aleksandar Gavrilović, Gamechuck studio
12.15-12.35 "Multidimenzionalni pristup glazbi"
Sunčica Barišić, Insolate
12.35-13.15 "Suradnja kao preduvjet za inovacije"
Tomislav Buljubašić, 7 Innovation

13.15 Ručak i druženje

ICT Meets The ARTS
„ICT meets the ARTS“ događaj održat će se 13. studenog 2020. s početkom u 10 sati u Inkubatoru kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica).
Lokacija
Inkubator kreativnih industrija
Trg dr. Žarka Dolinara 18
Zaštita osobnih podataka
Sukladno čl. 13. i 14. Europske uredbe br. 679/2016, Enter Koprivnica, obavještava vas da će vaši osobni podaci, prikupljeni tijekom projektnih aktivnosti, biti predmet obrade na temelju načela ispravnosti, zakonitosti, transparentnosti i zaštite povjerljivosti, u potpunosti u skladu s trenutnim zakonodavstvo o zaštiti osobnih podataka. Službenik za zaštitu podataka Enter Koprivnica je Sanja Premec Sušanj kojeg možete kontaktirati na sljedeću adresu e-pošte: [email protected]. Osobni podaci prikupljeni putem ovog internetskog obrasca na platformi Eventcreate obrađivat će se u svrhu provođenja aktivnosti usmjerenih na prikupljanje raspoloživosti za sudjelovanje u “ICT meets the ARTS” događaju u okviru EUROPSKOG PROJEKTA INTERREG EUROPE PROGRAMA: REGIONARTS, čiji je Enter Koprivnica partner, te ažuriranje i informiranje korisnika o načinu sudjelovanja. Odredba je neobavezna i dani pristanak može se opozvati u bilo kojem trenutku, međutim opoziv pristanka neće utjecati na zakonitost prethodno primijenjenog tretmana. Nadalje, potreban je pristanak za slanje komunikacija na e-adresu koju je dostavila zainteresirana strana u vezi s aktivnostima i projektima koje provodi Enter Koprivnica. Prijavom na događaj potvrđujem da sam pročitao/la pravila o privatnosti i dajem svoj pristanak na obradu podataka. Želio bih primati obavijesti o događajima, konferencijama, financijskim sredstvima koja se odnose na aktivnosti i projekte Enter Koprivnica i dajem svoj pristanak na obradu osobnih podataka.

Processing Registration...